8 Jul 2011

Furi Kuri (FLCL)

když jste si mysleli, že nejšílenější anime už jste viděli...

 

flcll

 

  • OVA (6 eps)
  • Gainax, Production I.G
  • 2000 - 2001

 

 

Pokud si myslíte, že jste už nejhorší/nejlepší/nejšílenější anime už viděli, ale zatím jste se nedostali k FLCL, okamžitě si to přestaňte myslet.

Takový mozkový průplach zažijete jen těžko.

Pokud netoužíte po továrně ve tvaru žehličky, dominující celému městu, robotech vylézajících z hlav, psychicky narušených osobách, zombie fotřících, kteří nakonec vůbec nejsou zombie, neexistujícím bratrovi, o kterém se stějně pořád mluví, ostrém karí a podobných věcech, stejně si to pusťte. A potom znovu a znovu a potom ještě znovu a znovu a pro přádek znovu a tentokrát střízliví... a pokud někdy nějak za nejasných či naprosto zřejmých okolností odhalíte nějaký skrytý smysl, obratem mi dejte vědět...

 

A teď krátká synopse

Naota je znuděný mladý kluk, který žije nudný život v nudném městě. Jeho starší bratr odešel do Ameriky a Naota teď peče s jeho slečnou. Jednoho dne se kolem prožene holka na scooteru a třískne ho do hlavy kytarou. A co lépe, když se vrátí domů, zjistí, že tahle střeštěná ženština se mu nastěhovala do pokoje a jaksi se nehodlá vypakovat. Nejen že flirtuje s Naotovým tátou i s Naotou samotným, ale ještě ke všemu tvrdí, že je mimozemšťan, který hledá "Pirate King". Naota se musí naučit žít s tímto vetřelcem, smířit se s podivným státním agentem s gigantickým obočím, a také s faktem, že mu čas od času vyleze z hlavy nějaký ten obří robot.

Pocity doprovázející shlédnutí anime... první - "WTF" ... v průběhu - "WTF!!" ... po skončení "WHAT THE HELL.." :D

 

Totalní Mindfuck !

 

flcl

 

flcl

flcl

 

 

 

No comments:

Post a Comment

I don't hate anyone. I believe we should not hate on people. But I hate my haters, obviously.