19 Jun 2011

Bí-Džej-Dý sraz v PCE

Krátký reportíček ze srazu majitelů a stalkerů BJD, 18.6.2011 v Pardubicíh.

 

bjd

 

Předem se omlouvám za komolení nebo naprosté vynechávání jmen. Upozorněte mě v komentářích, opravím, dopíšu…

Jak již bývá mým zvykem chodit všude pozdě nebo vůbec, ani tentokrát jsem nevolila jinak. Dorazila jsem cca dvě hodiny po předpokládaném započetí srazu a to tentokráde z důvodu pochopitelného (do práce se prostě někdy musí, když zrovna nějaká je).

Na nádraží mě čekala Lee (čili Iamka), se svým DOD Samuelem (doufám Samuelem? :D). Ve třech se to lépe táhne a tak jsme zahájili tažení na zámek (ach těch obdivných pohledů…. :D). Přičemž nám začala nehezky na hlavu padat voda. Sam dostal klobouček (bohužel nejsme z těch, co byli odpojeni od Matrixu a umí kličkovat mezi děštovými kapkami…) a před Zelenou Bránou jsme obdrželi telefonát, kde se pravilo hlasem organizátorským, že se meeting přesouvá do čajovny, neboť panenkám déšť zrovinka nevyhovuje.

Došly jsme tedy na náměstí, tam si nás vyzvedl zbytek tažení – moje nejdražší Isaaca s klukama Maelem a Vanyelem (v bezpečí své tašky :-P), Ann a její kluci Schirrú a Severi, přičemž jeden nebyl kluk ale nějaká elfí slečna :D (copak se nám to na zámku dělo? :D), Kvička s Mei Meiem no a dalších pár slečen se svými  miláčky – bohužel si nepamatuju jména nikoho, jelikož návrh s představováním panenek i majitelek se neuskutečnil…

Nuže… zakomponovali jsme svá těla i těla panenek do čajovny na naše obvyklé místečko. A potom už se děly jen samé zvrhlosti ! :D

Takže už jen ve zkratce co si tak vybavuji – burza, kde si Maelek nakoupil srdíčkové punčochy, mašli do vlasů a kdoví co ještě – a nakonec ještě krajkovou sukni s beruškou proti své vůli! :D byla mu k ní nabídnuta úchylácká pláštěnka (růžová, jak jinak) a oboječek (který mu byl vyzkoušen na všechny části těla…). Dalším velkým zážitkem bylo „soft porno“ (no možná i hard, co já vím…) s ústřední dvojicí Mael + Vanyel… „po“ akci se přidružil i Mei Mei. Kdoví co se dělo, snad popíše někdo jiný nebo fotky od Kvičky, jelikož já jsem u toho nebyla. Co nemůžu opomenout je striptýz slovutného Severiho, který všechny odrovnal…Severi se toho nebál a ukázal zcela vše ! Nakonec se vrhnul do publika (a hlavní cenu tudíž získal mladičký aristokrat, který už měl v držení Severiho kalhoty!) a to nebylo zdaleka vše! Prase se taktéž chtělo přiživit a jalo se prznit Severiho zezadu… a dost už!
Dalším zlatým hřebem večera byla úchylácká pláštěnka… s čímž vlastně přišel Mei Mei. No každopádně si ji potom vyzkoušel i Vanyel, Ann a pozor! Největším úchylem večera se stal Totoro!!! Jeho zákeřňácký vykulený pohled z pod růžové plachetky prostě neměl chybu.

Postupně nás samozřejmě někteří opouštěli (kupodivu nikdo nepřibýval) a kolem osmé jsme se po náročném večeru plném perverzností zvedli k odchodu.

Loučení bylo krátké, pan řidič městské hromadné pěkný opruzák a vánek svěží z hor. Pražské seskupení se tedy odpravilo…jo pardon-dopravilo… na nádraží autobusem, přičemž já a slečna organizátorka – Isaaca jsme si to dokroutily pěšky (s kluky už zase bezpečně zakomponovanými v tašce).

Během srazu se pochopitelně pořád fotilo, diskutovalo a hlavně se dělaly místné vtipy o gumách, velikostech a podobných naprosto nedvojsmyslných věcech! Spousta smíchu a jenom trochu švestkového vína…no, řekla bych podařený meeting :) Snad to tak vidí i ostatním…

 

Tímto děkuji Isaace, že tento sraz zorganizovala a též děkuji všem zůčastněným za účast a jakožto očumovatel a „fotograf“ vám též děkuji za možnost osahat si panenky :) Zvláště pak Kvičce a pochopitelně Isaace, jejíž kluky miluju jako by byli moji vlastní ^^

 

 

 

Pokud by mi někdo chtěl doplnit informace o majitelích a panenkách budu moc ráda! S vaším dovolením bych tu udělala přehled BJD, které se účastinly srazu !

Foto dodám později ke stažení, trpělivost, Isaaca mě bude buzerovat, nebojte !! :D

 

 

 

 

4 comments:

  1. dík za report! já myslím (ale nevím jistě), že to byl Simon, ten obrýlený \"student-body pres\". a elfí slečna je Miquen:)
    a opravdu HODNĚ mě mrzí, že mi titul největšího úchyla vyfoukl totoro. ale příště to tak snadné mít nebude! :D

    ReplyDelete
  2. lee ( IAMkaaa)19/06/2011, 13:47

    Ehm..no jmenuje se Saimona XD (nevim proc kazdej ma tendenci delat z nej Samuela nebo Simona? XD) ale je odpusteno ja si jmena take nepamatuji :)

    ReplyDelete
  3. ann: Totoro doma teď cvičí, tak nevim, jesli ho někdy překonáš ... on bude příště určitě ještě úchlnější :DDDD

    ReplyDelete
  4. pěkně napsané (jen jsem tam zase usvědčována z perverzností....xD..to už asi nezachráním..xD)
    a kdyžtak bych s tvým dovolením přidala odkaz na report na blog až tam budu dávat fotky ^.~

    ReplyDelete

I don't hate anyone. I believe we should not hate on people. But I hate my haters, obviously.